WIJ LIGGEN WAKKER VAN JOUWSLAAPTEKORT

Hier staan wij voor bij Roleau

Chat64x64

VERANTWOORDELIJK

Lig je niet lekker? Dan liggen wij daar wakker van. Wij voelen onszelf verantwoordelijk voor jullie nachtrust. Het is voor Roleau belangrijk dat iedereen tevreden is en goed slaapt. Mocht dat niet zo zijn dan blijven wij samen met jullie verder zoeken naar een geschikte oplossing, tot dat deze gevonden is.

Costumer service64x64

KLANTGERICHT

Het uitkiezen van een matras is lastig, vooral met zo een gigantisch aanbod op al die webshops. Daarom is behulpzaamheid en het bereid zijn om tot het uiterste te gaan voor de klant één van onze meest waardvolle principes.

Star64x64

DUURZAAM

We dragen actief bij aan milieuverbetering door het verminderen van de CO2 uitstoot bij de productie. Het produceren van Standaard- HR schuimen vereist een viervoud aan bronnen. Door intensief onderzoek is het ons gelukt om met minder materiaal en energie een betere kwaliteit te genereren. “Geteste kwaliteit van het hoogste niveau.” Kwaliteit is geen toeval, maar het resultaat van exact uitgevoerde handelingen en een hoge kwaliteitsnorm, waarop permanente controle wordt uitgevoerd

More info64x64

AANPASSINGSVERMOGEN

We staan open voor veranderingen en maken altijd ruimte voor verbetering.

Over Roleau

Meer dan 20 jaar succes met matrassen

Onze fabrikant mag zich rekenen tot één van de meest innovatieve fabrieken in Europa. Dankzij vele jaren ervaring en de combinatie van moderne technologie in combinatie met ambacht. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals lavendel, bloedsinaasappels en meer hebben van ons trendsetter op het gebied van gezonde slaapoplossingen gemaakt. Geloven jullie het niet? Dan raden wij jullie aan om het te ervaren.

Altijd x jaar garantie

Altijd x jaar garantie

Altijd x jaar garantie